Convivial Dinner Date Tuesday 15th of March 2011
Restaurant Address 10 Vernon Tce, Teneriffe, 4005 Brisbane
Phone +61 (07) 3666 0207
Website www.beccofino.com.au
Convivial Menu
Entreè
Selection of Fried baby calamari with rocket & lemon dressing; Thinly sliced, air dried wagyu beef with a soft poached egg and buffalo milk parmiggiano; A selection of pizza from our wood fired oven.
Mains
Choice of Risotto of the day, Flat ribbon pasta with a duck and tomato ragu, Pork and beef meatballs, braised with tomato and herbs, served on creamy polenta, Grilled lamb fillets with a warm salad of cannellini beans, radish, celery and red wine vinaigrette; Fresh fish of the day with Kailis organic extra virgin olive oil and lemon.
Sides
Thinly sliced fried potatoes, Rocket and parmesan salad
Dessert: Vanilla bean pannacotta with poached rhubarb.
Wine List
Valdobbiadene prosecco superiore Docg (Gancia); soave Doc (Borgoletto); brachetto d’aqui Docg (Gancia); amarone valpollicella classico Doc (La corte del pozzo).
Review English
The convivial meeting of the Brisbane Delegation held at Beccofino Restaurant on 15th April 2011, provided the opportunity to enjoy some of refined Italian cuisine in Brisbane.
The menu started with a selection of fried calamari with rucola, bresaola and pizzas. The delegation enjoyed the excellent pappardelle with duck sauce as an accompaniment to the main dish. During the night we understood the reason why Beccofino is well known for its pannacotta. All the dishes were accompanied by an appropriate assortment of wines. We shared this wonderful night with the company of our special guest, the television producer Carole Horne.
In general, all those who attended the convivial meeting spent a pleasant night with an excellent range of quality food at a good price-quality ratio.
Review Italian
La riunione conviviale della delegazion di Brisbane presso Beccofino Restaurant il 15 aprile 2011 ha dato l’occasione di concedersi una raffinata cucina italiana a Brisbane. Il menu partiva da una selezione di calamari fritti con rucola, breasola con uova e pizze miste. La delegazione si è poi gustata delle eccellenti pappardelle al ragù d’anatra come piatto di accompagnamento.
Beccofino è ben conosciuto per la sua pannacotta e durante la serata abbiamo capito esattamente il motivo.
Tutti i piatti sono stati accompagnati da un assortimento appropriato di vini. Questa meravigliosa serata è stata accompagnata dalla compagnia del nostro ospite speciale, la produttrice televisiva Carole Horne.
In generale, tutte le persone che hanno partecipato hanno trascorso una piacevole serata con una eccellente qualità dei cibi proposti e un buon rapporto tra qualità e prezzo.
Published by Accademia
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