Restaurant Name Il Forno Pizzeria
Convivial Dinner Date Wednesday 9th May 2012
Restaurant Address 3 Third Avenue Sandgate, 4017
Phone +61 (07) 3269 9766
Website www.ilfornopizzeria.com.au
Convivial Menu
ANTIPASTO MISTO
a
selection of chargrilled vegetables, Italian cured meats, olives & grissini
Valdo Prosecco di Valdobbiadene (Veneto, Italy)
PIZZA ARRABBIATA
tomato, mozzarella, mushrooms, hot sopressa salami,
chorizo, fresh chilli & cherry tomatoes
Birra Nastro Azzurro (Italy)
PIZZA GORGONZOLA E PROSCIUTTO
tomato,
mozzarella, gorgonzola, cherry tomatoes & topped with fresh rocket &
proscuitto
Birra Menabrea (Italy)
PIZZA VEGETARIANA
tomato,
mozzarella, char grilled vegetables, artichokes, garlic & black olives
Masi Soave Classico 09 (Veneto, Italy)
PIZZA CAPRICCIOSA
tomato, mozzarella, leg ham, anchovies, mushrooms, olives
Lamberti Pinot Grigio 09 (Verona, Italy)
PIZZA ALL'ANATRA
hoisin
sauce, mozzarella, shredded duck topped with fresh spring onion & cucumber
Masi Valpolicella Classico 09
(Veneto, Italy)
TIRAMISU
layers of
coffee sponge & marscapone cream
Octane coffee or Elmstock tea
Review English
On a cool autumn
evening typical climate of the South-East
Queensland the third
annual dinner of the Delegation of Brisbane was held with
20 guests who were able to
enjoy a dish like
pizza. Marco Agostini, owner of Il Forno Pizzeria
in Sandgate, welcomed academics with a tasting of 5 pizzas
in which he placed Italian tastes and flavors.
Academics have particularly appreciated
the freshness of the ingredients on a pizza in a wood
stove. The pizza was accompanied by a selection
of red and white wines that have
stood out because of the flavors of the dishes. The dinner was closed with a tiramisu
which was a great success among academics and guests. The pizzeria offers excellent
value for money, a menu and a wide selection of
fine wines.
Review Italian
Review Italian
In una fresca
serata autunnale tipica del clima del Sud-Est Queensland si è tenuta la terza
cena annuale della Delegazione dei Brisbane con 20 ospiti che hanno potuto
assaporare un piatto tipico come la pizza. Marco Agostini, proprietario della
pizzeria Il Forno a Sandgate, ha accolto gli accademici con
una degustazione di 5 pizze nella quale ha fatto trovare gusti e sapori
italiani. Gli accademici hanno particolarmente apprezzato la freschezza degli
ingredienti su una base di pizza al forno a legna. Alle pizze è stata
accompagnata una selezione di vini bianchi e rossi che hanno risaltato i sapori
dei piatti proposti. La cena è stata chiusa con un tiramisù che ha riscosso un
grande successo tra gli accademici e i suoi ospiti. La pizzeria offre un ottimo
rapporto qualità-prezzo, un menu ampio e una selezione di vini soddisfacente.
Published by Accademia
Media
Certificate of Recognition
No comments:
Post a Comment